Anpassningar

Renoveringsmåleri som gör skillnad

Sedan 2006 har vi på Stil måleri specialiserat oss på högkvalitativa måleritjänster för större projekt, däribland ett antal renoveringar.

Gärna stora byggprojekt

Vi har omfattande erfarenhet av att måla hela fastigheter och kontorsytor, och vårt team av 25 erfarna målare, tillsammans med en arbetsstyrka på totalt 50 personer, gör oss väl rustade för att hantera stora, komplexa projekt effektivt och professionellt.

Vill du prata måleri?

Hej! Jag heter Hasse. Har du ett projekt du vill ha hjälp med? Låt oss höras!

Teknik för hållbart måleri

Vi använder modern utrustning och tekniker, såsom spackelmaskiner och högtryckssprutor, för att säkerställa en jämn och hållbar finish. Vår noggranna planering och samordning gör att vi kan minimera störningar för boende eller verksamheter under renoveringen. Vi arbetar nära våra kunder, främst byggföretag och fastighetsägare, för att förstå deras specifika behov och leverera resultat som överträffar deras förväntningar.

Kvalitetsmedvetet måleri

Oavsett om det gäller att uppdatera stora kontorsytor eller renovera hela byggnader, är vårt mål att skapa moderna och estetiskt tilltalande miljöer. På Stil Måleri är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativa renoveringstjänster som förbättrar både utseende och värde på fastigheter. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt företag med nästa stora renoveringsprojekt.

Söker du måleritjänster till ditt byggföretag?

Kontakta oss gärna