Om oss

Storskaligt måleri

Stil Måleri är ett familjeägt företag grundat 2006 av syskonen Peter och Maria Jonas. Vi har specialiserat oss på storskaliga måleriprojekt och arbetar över hela Sverige. Vi är stolta över vår arbetsstyrka på 25 skickliga målare och totalt 50 medarbetare som tillsammans levererar måleritjänster av högsta kvalitet.

Som experter på nyproduktion och kontorsanpassningar har vi genom åren utvecklat effektiva arbetsmetoder som gör det möjligt för oss att hantera stora projekt snabbt och noggrant. Vi använder modern utrustning, inklusive elmyggor och högtryckssprutor. 

Snabbt och punktligt måleri

Vår målgrupp inkluderar byggföretag och fastighetsägare som kräver pålitliga och professionella måleritjänster. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att varje projekt genomförs enligt tidsplan och uppfyller alla kvalitetskrav. Genom noggrann planering och effektivisering kan vi garantera att alla våra uppdrag slutförs i tid, varje gång.

På Stil Måleri är vårt mål alltid att leverera överlägsna måleritjänster som överträffar våra kunders förväntningar. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer baserade på tillit och kvalitet, och erbjuder våra tjänster till kunder i hela landet.

Medarbetare

Maria Jonas

Peter Jonas

Hasse Malmén

Andreas Henriksson

Söker du måleritjänster till ditt byggföretag?

Kontakta oss gärna