Nyproduktion

Kvalitetsmedvetna nyproduktionsmålare

Stil måleri har särskild expertis inom nyproduktionsmålning och målar effektivt och koordinerat även på större byggprojekt.

Specialiserade på nyproduktion

Vi är specialiserade på måleri för nyproduktion. Sedan 2006 har vi levererat högkvalitativa måleritjänster över hela Sverige, med särskild expertis inom nyproducerade bostäder. Vi är kända för vår förmåga att effektivt och koordinerat hantera stora ytor och många rum eller lägenheter på kort tid, utan att kompromissa med kvaliteten.

Vill du prata måleri?

Hej! Jag heter Hasse. Har du ett projekt du vill ha hjälp med? Låt oss höras!

Erfarna nyproduktionsmålare

Med 25 erfarna målare och en arbetsstyrka på totalt 50 personer, är vi väl utrustade för att möta de unika utmaningarna inom nyproduktionsmåleri. Vår moderna utrustning, inklusive sprutmåleri, spackelmaskiner, elmyggor och högtryckssprutor, gör det möjligt för oss att arbeta snabbt och effektivt. Vi är vana vid att arbeta under strikta tidsplaner och i stora, komplexa byggmiljöer där samordning och precision är avgörande.

Välplanerat och effektivt

Vårt mål är att leverera en perfekt finish som möter de höga standarder som våra kunder förväntar sig. Genom noggrann planering och ett starkt fokus på effektivisering, säkerställer vi att varje projekt genomförs smidigt och enligt tidsplan. Vi arbetar nära våra kunder, som främst består av byggföretag och fastighetsägare, för att förstå deras specifika behov och leverera resultat som överträffar deras förväntningar.

På Stil Måleri är vi engagerade i att skapa hållbara och estetiskt tilltalande bostäder genom vårt måleri. Vår erfarenhet och vårt fokus på nyproduktion gör oss till den idealiska partnern för projekt som kräver snabb och effektiv omställning av stora ytor. 

Söker du måleritjänster till ditt byggföretag?

Kontakta oss gärna